OVERAL GENIETEN!

U kunt genieten van elke dag, van elke moment van de lekkerste en unieke gerechten overal en altijd.

Restaurants

Kreeftenbar is opgericht in 2010 en is gevestigd in één van de drie bekende winkelstraten in Eindhoven, genaamd De Kleine Berg. In de wijk De Bergen in het hart van Eindhoven vindt u een verzameling van leuke en bijzondere galerieën, kunst, boetiekjes en de hipste modezaken van de stad. Het winkelcentrum is makkelijk en snel te bereikbaar.

Eveline Wu

Eveline Wu opende in 1999 het eerste wok-restaurant van Nederland. Later volgden Kreeftenbar, MOOD, Soho en Wynwood. Haar roots liggen in Shanghai, met een Chinese chef-kok als vader valt de appel niet ver van de boom. Eveline is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en inspiratie. Haar kennis van de markt en wil om topkwaliteit te leveren maken dat haar concepten keer op keer een succes zijn. In haar restaurants wordt gekookt op topniveau, met een team van mensen die Eveline zelf opleidt. Haar personeel is een belangrijke factor in haar succes en Eveline zet haar mensen dan ook in op de onderdelen waar zij het beste in zijn. Ze maakt ruimte voor mensen zonder opleiding of de juiste kwalificaties. Want ook zijzelf begon 25 jaar geleden met niks. Ze is dan ook een voorbeeld voor mensen om hard te werken en hun droom waar te maken.

KREEFTENBAR EINDHOVEN

Kreeftenbar is opgericht in 2010 en is gevestigd in één van de drie bekende winkelstraten in Eindhoven, genaamd De Kleine Berg. In de wijk De Bergen in het hart van Eindhoven vindt u een verzameling van leuke en bijzondere galerieën, kunst, boetiekjes en de hipste modezaken van de stad. Het winkelcentrum is makkelijk en snel bereikbaar.

KREEFTENBAR AMSTERDAM

Ook in de hoofdstad van Nederland mag Kreeftenbar niet ontbreken! Kreeftenbar is gevestigd aan de Europaboulevard tegenover de RAI Amsterdam, en is voor beursbezoekers makkelijk en snel bereikbaar.