OVERAL GENIETEN!

U kunt genieten van elke dag, van elke moment van de lekkerste en unieke gerechten overal en altijd.

Kreeftenbar Menu

Na de verbouwing vorig jaar is ook het concept van Kreeftenbar aangepast. De populaire specialiteiten kreeft en sushi werden onlangs aangevuld met Aziatische tapas. Deze hebben een authentieke Aziatische smaak met onder andere Thaise, Koreaanse en Vietnamese invloeden. Chef Ming Tu maakte samen met Eveline Wu deze nieuwe specialiteiten, die je nergens anders in Eindhoven kunt proeven. De tapas kun je gemakkelijk samen delen.

Natuurlijk staan ook nog steeds de bekende sushi-boot en het 3-gangen kreeftenmenu op de kaart! En wat dacht je van heerlijke sushirollen of pokebowls?

Chef Ming Tu

Chef Ming Tu heeft 30 jaar gewerkt als kok bij De Blauwe Lotus, waarvan 10 jaar als chef. Sinds anderhalf jaar is hij verbonden aan Kreeftenbar. Ming Tu heeft een passie voor rijke smaken en verse kruiden en gebruikt verschillende Aziatische invloeden bij de creatie van zijn gerechten. Ook het opmaken van de borden doet hij met veel zorg.

Eindhoven menu Amsterdam menu